3

Nikad bolja akcija!

Gledaj Total TV bilo gdje u Bosni i Hercegovini na 2 TV-a za 1 KM mjesečno!

Od 4.10.2021. počinje nova Total TV jesenja akcija – 6 MJESECI PO 1 KM za sve Total TV pakete, uz besplatnu instalaciju i servisiranje.

Kao korisnici Total TV usluge možete uživati u vrhunskom TV sadržaju gdje vas čeka najbolji sport: Premier liga, Bundes liga, Euroliga, Eurocup, Moto GP, Formula 1, kao i utakmice reprezentacija BiH, Srbije i Hrvatske u kvalifikacijama za FIFA World Cup 2022 u Kataru.

Kao i do sada, najbolje zabavne sadržaje, najpopularnije serije i emisije u regionu možete pratiti na kanalu Nova BH: nove epizode serije “Lud, zbunjen, normalan”, muzički spektakl “Zvezde Granda”, ”Nikad nije kasno”,” Supertalent” kao i regionalni humoristički show “24 minuta sa Zoranom Kesićem”.

Uz EON aplikaciju sve kanale iz naše ponude možete gledati na omiljenim uređajima i uživati u naprednim funkcionalnostima: do 7 dana unazad na svim kanalima, Video klub sa više od 10.000 naslova kao i još mnogo toga.

Korisnici Extra i Premium paketa imaju mogućnost da obezbijede dodatni resiver za još jedan TV prijemnik, 12 mjeseci bez mjesečne rente.

Dodatne pogodnosti koje ostvarujete kao korisnik Total TV paketa su BN i Pink paketi koje u okviru Total TV Start paketa dobijate 3 mjeseca promotivo, a u okviru Extra i Premium paketa, 24 mjeseca promotivno.

Share
GORE