22

Sve Total TV pakete sada možeš naručiti za samo 1KM mjesečno bilo gdje u Bosni i Hercegovini, uz potpuno besplatan dodatni box za drugi TV u kući u Total TV Extra i Total TV Premium paketima.

Uživaj u najbogatijoj ponudi filmskih, serijskih, sportskih, dokumentarnih, informativnih i drugih sadržaja na domaćem tržištu, a sve to uz pristupačne cijene i uštedu.

Sedam CineStar kanala u ponudi Total TV-a garantuju nezaboravne filmske večeri, a N1 televizija informisanost o najvažnijim dešavanjima u zemlji i svijetu.

Iskoristi košarkaško takmičenja Euroleague, rukometne Bundeslige, Lige Endesa i Bundeslige te ATP teniske turnire, Moto GP i F1 utrke na Sport Klubu da okupiš prijatelje i napravite sjajnu navijačku atmosferu u vlastitom domu. Opusti se i uz „Zvezde Granda“, „Nikad nije kasno“ i brojne turske serije na Novoj BH.

Svejedno jesi li tip osobe za „Veče sa Ivanom Ivanovićem“, „Savršenu večeru“ ili „Mentalno razgibavanje“, u ovim programskim sadržajima uživaj samo uz Total TV i u programu kanala Nova S i Nova BH.

Uz EON aplikaciju sve to besplatno možeš gledati i na dodatnim uređajima – kompjuteru, mobitelu, tabletu, a sadržaj na svim kanalima možeš vratiti sedam dana unazad, pratiti nove filmove i serije u EON videoklubu, pauzirati gledanje sadržaja na jednom i nastaviti na drugom uređaju. Također, najmlađi članovi porodice bit će oduševljeni EON Kids sadržajem, koji donosi posebno dječije okruženje na EON-u s omiljenim crtićima i Video klubom za mališane svih uzrasta.

Kao svih ovih godina do sada, montaža i servisiranje bilo kojeg Total TV paketa su potpuno besplatni.

Iskoristi ovu nevjerovatnu ponudu i pozovi 061/797-717 ili jednostavo naruči online Total TV Extra ili Total TV Premium paket i gledaj najbolji sadržaj na 2 TV-a u kući za 1 KM mjesečno.

GORE