2

Sport Klub sadržaji stigli su i u naš Video klub!

Najgledaniji regionalni sportski kanal riješio je da obraduje vjerne fanove otvaranjem sopstvenog kataloga u okviru kojeg će se naći specijalne sportske emisije, intervjui sa poznatim sportistima, trenerima, menadžerima, sadržaj podjeljen po kategorijama, odnosno sportovima sa svih meridijana i još mnogo toga.

U Sport Klub katalogu čekaju vas emisije Autoportret, Da li znate? Ekstremni svet sporta, EURO velikani, Euroleague F4 special, FK na SK, Nezaboravne godine sporta i utakmice koje se pamte, Specijali Novak Đoković iz Monte Karla 2021. godine i sa Davis cupa 2015. godine i slično.

Dodatno za vjerne sportske fanove iz arhive izvlačimo najvažnije, najzanimljivije, najuzbudljivije sportske događaje koje ste u posljednjih 15 godina imali priliku da gledate na kanalima Sport Kluba ali se podsjećamo i utakmica koje se pamte kroz historiju.

Sport Klub katalog dostupan je Total TV korisnicima od Start paketa, putem EON mobilne aplikacije.

U EON Video klubu sada možete da uživate u preko 12.000 naslova najpopularnijih filmova, serija, emisija, dokumentaraca, dječijih sadržaja, a sada i najboljih sportskih emisija!

Share
GORE