340

Danas je službeno počela nova Total TV jesenja akcija – 6 MJESECI PO 1 KM za sve Total TV pakete, uz besplatnu instalaciju i održavanje.

Kao korisnici Total TV usluge možete uživati u vrhunskom TV sadržaju gdje vas čeka najbolji sport: Premier liga, Bundes liga, Euroliga, Eurocup, Moto GP, Formula 1, kao i utakmice reprezentacija BiH, Srbije i Hrvatske u kvalifikacijama za FIFA World Cup 2022 u Kataru.

Kao i do sada, najbolje zabavne sadržaje, najpopularnije serije i emisije u regionu možete pratiti na kanalu Nova BH: nove epizode serije “Lud, zbunjen, normalan”, muzički spektakl “Zvezde Granda”, ”Nikad nije kasno”,” Supertalent” kao i regionalni humoristički show “24 minuta sa Zoranom Kesićem”.

Uz EON aplikaciju koju besplatno dobijete ukoliko postanete korisnik Total TV-a, sve kanale iz naše ponude besplatno možete gledati na omiljenim uređajima i uživati u naprednim funkcionalnostima: do 7 dana unazad na svim kanalima, Video klub sa više od 10.000 naslova kao i još mnogo toga.

Dodatne pogodnosti koje ostvarujete kao korisnik Total TV paketa su BN i Pink paketi koje u okviru Total TV Start paketa dobijate 3 mjeseca promotivo, a u okviru Total TV Extra i Total TV Premium paketa, 24 mjeseca promotivno.

Također, korisnici koji prijave Total TV Extra i Total TV Premium paket imaju mogućnost da obezbijede dodatni resiver za još jedan TV prijemnik, 12 mjeseci besplatno.

GORE